среда, 16 ноября 2011 г.

Տորթ ''Կիևյան''


Բաղադրությունը`  

                                     Խմորի համար`
                                                Շաքարավազ` 1 բաժակ
                                                Ընկույզ`            150գր
                                                Ձվի սպիտակուց` 8 հ
                                                Ալյուր`                   1 բաժակ
                                                Վանիլին


                                   Կրեմի համար`
                                                2 ճ/գ շաքարավազ
                                                2 ձվի դեղնուց
                                                1 տուփ կարագ
                                                10գր կակաո
                                                200գր խտացրած կաթ
                                                1թ/գ կոնյակ

Պատրաստման եղանակը`

                Սպիտակուցները հարել,լցնել շաքարավազը,մանրացրած ընկույզը,վանիլինը,ալյուրը (այս բոլորը ավելացնել խառնելով):Խմորը բաժանել 3 մասի:Թխել պերգամենտի վրա`ամեն շերտը 90 րոպե:
                Ջուրը` շաքարավազի և դեղնուցների հետ եփել,ավելացնել խտացրած կաթը,կարագը,կոնյակը,վանիլինը:Կրեմի մի մասին ավելացնել կակաո:Սպիտակ կրեմով պատել թխվածքի շերտերը,իսկ վերևի մասը` դարչնագույնով:Զարդարել շոկոլադով:

Комментариев нет:

Отправить комментарий